Få massage i bostaden

För dig som har svårt att ta dig ut från din bostad, kanske på grund av smärta, eller om du helt enkelt inte har tid att ta dig till en massörsalong, finns även hembesök. Med massagehembesök kan du boka in vilken tid och dag som massösen eller massören ska komma hem till dig. Personen har med sig de redskap som behövs, som bänk, oljor och handdukar. Det enda du behöver göra är att byta om och njuta av massagen. Massage är något som kan ha mycket goda effekter på bland annat rygg- eller nackont. Men även huvudvärk, reumatism och andra smärtor kan lindras med rätt typ av massage. För det finns ju inte bara en sort. Tvärtom kan du få massage genom hembesök med både halvkropp-, helkropp- eller huvudmassage.

Bekvämt med hembesök

För dig som råkat ut för ett smärtsamt ryggskott eller nackspärr, kan det vara nästintill omöjligt att röra dig och ännu mindre att bege dig till massörsalongen. Vid massagehembesök slipper du kliva ur ytterdörren och kan istället vänta på att massören kommer hem till dig. Det är även många som helt enkelt inte får ihop ett massagebesök rent logistiskt. Det kan handla om långa arbetstimmar, hämtning och lämning av barn eller något annat som gör att man inte hinner ta sig iväg. Genom att ha en bestämd tid varje vecka kan du exempelvis välja att få hembesök av massören på mornarna innan jobbet eller på kvällstid.

Företagsvård

För dig som vill unna personalen lite vård och omtanke går det även att få massören till företaget. Boka in olika tider åt din personal och låt alla få njuta av en härlig stunds massage. Den här sortens behandlingar brukar vara otroligt vårdande för både kropp och själ. Det är dessutom en fin present att ge till din personal och något som visar tacksamhet för deras arbete. Många som sitter stilla mycket drabbas av spänningar i rygg och nacke. Massagen kan vara en välbehövlig avlastning av spänningar och smärta och ge ny energi till de anställda. De kan även vara en motivation att röra på sig mer under arbetsdagen för att förebygga vidare smärtor efter massagen.